About

Hoi, Welkom op mijn plekje op het world wide web!

Ik ben Jenn, 43 jaar, holistisch therapeut en fulltime reizigster.
Reizen is altijd mijn grootste passie geweest. Als baby zijnde werd ik door mijn ouders al meegenomen op reis en sinds mijn 15e ben ik in mijn eentje de wereld gaan verkennen. Van weekendjes dichtbij tot aan lange wereldreizen, ik was of onderweg of een reis aan het plannen. Toen mijn moeder ernstig ziek werd heb ik het reizen op een laag pitje gezet om voor haar te kunnen zorgen. Na haar overlijden werd ik op een listige manier door de woningstichting op straat gezet en was ik plotseling dakloos. Ik heb toen mijn rugzak gepakt en ben voor onbepaalde tijd op reis gegaan. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen in Arequipa, Perú, waar ik min of meer ben blijven hangen. Ik heb daar nu mijn eigen holistische praktijk, en geef onder andere Reiki, aroma therapie, reflexologie en Ayurvedische massage.
Arequipa is tegenwoordig mijn thuis. Ik woon daar gemiddeld 6 maanden per jaar, maar omdat mijn wandering heart blijft vragen naar nieuwe avonturen, reis ik de overige maanden over de rest van de wereld.

Hier schrijf ik over mijn leven in Perú, de vervreemding van Nederland, belevenissen onderweg en eigenlijk alles wat me bezig houdt.

Hari om
-Jenn <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *